TEXTILSHOPEN, LENA MÅRTENSSON

Västra Götalands län

Information

TEXTILSHOPEN, LENA MÅRTENSSON hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Partille som är den kommunen där TEXTILSHOPEN, LENA MÅRTENSSON finns. I Partille så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. TEXTILSHOPEN, LENA MÅRTENSSON tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. TEXTILSHOPEN, LENA MÅRTENSSON har funnits sedan och 1989-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till TEXTILSHOPEN, LENA MÅRTENSSON så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-264250.

Partille arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

TEXTILSHOPEN, LENA MÅRTENSSON har idag 590319-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för TEXTILSHOPEN, LENA MÅRTENSSON

Försäljning av tyger

I TEXTILSHOPEN, LENA MÅRTENSSON så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är MÅRTENSSON, LENA KRISTINA som är född 1959 och har titeln Innehavare av enskild firma, .