Restaurang Maneethong

Västra Götalands län

Information

560120-XXXX är organisationsnummer för verksamheten Restaurang Maneethong. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Restaurang Maneethong är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Partille som är den kommunen som Restaurang Maneethong finns i.

Restaurang Maneethong har varit registrerat sedan 2007-05-07 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Restaurang Maneethong så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Restaurang Maneethong är och det finns flera verksamheter i Partille som också är .

Firmatecknare för Restaurang Maneethong är följande:

Vill ni komma i kontakt med Restaurang Maneethong så kan ni göra det på telefon genom 073-5232503 eller genom brev på följande adress:

Restaurang med orientalisk mat.

Det finns olika personer som har en koppling med Restaurang Maneethong och det är Maneethong, Sopin som är född 1956 och har titeln Innehavare av enskild firma,