AB Michael of Sweden & Co

Västra Götalands län

Information

556732-3034 är organisationsnummer för verksamheten AB Michael of Sweden & Co. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som AB Michael of Sweden & Co är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Partille som är den kommunen som AB Michael of Sweden & Co finns i.

AB Michael of Sweden & Co har varit registrerat sedan 2007-06-21 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2007-10-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för AB Michael of Sweden & Co så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2007-10-11.

AB Michael of Sweden & Co är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Partille som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för AB Michael of Sweden & Co är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med AB Michael of Sweden & Co så kan ni göra det på telefon genom 031-632091 eller genom brev på följande adress:
AUGUST BARKS GATA 20, 421 32, Västra Frölunda

Bolaget ska bedriva management och affärskonsult inom främst verkstadsindustrin samt äga och förvalta fast och lös egendom såsom kapitalplaceringar och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med AB Michael of Sweden & Co och det är Mattsson, Ulf Michael som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Mattsson, Anna Elin Maria som är född 1987 och har titeln Suppleant, Lindesson, Ulf Roger som är född 1965 och har titeln Revisor, KLN Revision AB som är född och har titeln Revisor,