Partillekonsulten AB

Västra Götalands län

Information

Partillekonsulten AB hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Partille som är den kommunen där Partillekonsulten AB finns. I Partille så finns det många olika Aktiebolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Partillekonsulten AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Partillekonsulten AB har haft sedan 2006-06-29. Partillekonsulten AB har funnits sedan och 2006-06-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Partillekonsulten AB så kan ni göra det genom att skicka er post till G. Kronv. 10, 433 33, Partille men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-3401810.

Partille arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Partillekonsulten AB Privat, ej börsnoterat.

Partillekonsulten AB har idag 556705-3532 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Partillekonsulten AB

Föremålet för bolagets verksamhet är konsulttjänster inom försäljning och marknadsföring samt värdepappershantering och därmed förenlig verksamhet.

I Partillekonsulten AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jarestrand, Lars Ronny som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Jöran som är född 1943 och har titeln Suppleant, Bohman, Leif Gunnar som är född 1956 och har titeln Revisor, Synneby Revisionsbyrå Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .