Allcommunication i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

Bolagets verksamhet ska vara konsultation inom företagsutveckling.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Allcommunication i Göteborg AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Partille så är Allcommunication i Göteborg AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Partille arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Partille och i Västra Götalands län. Redan 2005-06-17 så skapades Allcommunication i Göteborg AB och verksamheten är har F-skattsedel Allcommunication i Göteborg AB har haft det sedan 2005-08-01.

Allcommunication i Göteborg AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2005-08-05

556682-0881 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Partille.

Just nu är Allcommunication i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Allcommunication i Göteborg AB så går det att nå dem via telefon på 031-522980 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Allcommunication i Göteborg AB är Thulin, Nils Jonas som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Schillerström, Pernilla Eva Terésa som är född 1972 och har titeln Suppleant, Nankler, Ulf Jerker som är född 1948 och har titeln Revisor, BDO Nordic Göteborg KB som är född och har titeln Revisor, .