Hundfjället Liftnära AB

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall bedriva uthyrning av fritidsfastigheter och bostadsrätter ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Hundfjället Liftnära AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Partille så är Hundfjället Liftnära AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Partille arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Partille och i Västra Götalands län. Redan 2002-11-19 så skapades Hundfjället Liftnära AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556635-7389 är organisationsnummret för bolaget som finns i Partille.

Just nu är Hundfjället Liftnära AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Hundfjället Liftnära AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Hundfjället Liftnära AB är Ohlson, Sven Olof Michael som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson Larsson, Margot Iréne I som är född 1954 och har titeln Suppleant, Suter, Bo Johan Peter som är född 1960 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .