ACA Ekonomi i Öjersjö AB

Västra Götalands län

Information

556602-6430 är organisationsnummer för bolaget ACA Ekonomi i Öjersjö AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ACA Ekonomi i Öjersjö AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Partille som är den kommunen som ACA Ekonomi i Öjersjö AB finns i.

ACA Ekonomi i Öjersjö AB har varit registrerat sedan 2000-12-12 och det finns flera bolag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-14 vill man istället veta hur det står till med momsen för ACA Ekonomi i Öjersjö AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-14.

ACA Ekonomi i Öjersjö AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Partille som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ACA Ekonomi i Öjersjö AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med ACA Ekonomi i Öjersjö AB så kan ni göra det på telefon genom 031-987330 eller genom brev på följande adress:
Metallv. 5, 435 33, Mölnlycke

Bolaget skall bedriva handel av produkter inom inredning och presenter, konsultverksamhet inom administration, organisation, juridik och försäkring, handel med värdepapper samt förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ACA Ekonomi i Öjersjö AB och det är Andréasson, Claes Arne som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Björk, Astrid Ann-Christin som är född 1956 och har titeln Suppleant, Claesson, Maria Katarina som är född 1965 och har titeln Revisor, Acrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor,