Tärnekullen Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Tärnekullen Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som bolaget ligger i är Partille här finns det många olika Aktiebolag. Tärnekullen Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Partille jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Tärnekullen Aktiebolag är momsregistrerat sedan2001-01-02 och har organisationsnummer 556598-1320.

Vill man komma i kontakt med bolaget så kan man nå dem via telefon: 031-285721 alternativt besöka eller skicka post till Tärnekullen Aktiebolag på följande adress Skattkärr 4, 433 70, Sävedalen.

Tärnekullen Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 2001-01-02.

I Tärnekullen Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Eriksson, Eva Maria som är född 1961 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom personlig utveckling, förvaltning, handel och uthyrning av fast egendom, förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.