Alfa Exx Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Partille och Alfa Exx Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och Alfa Exx Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Alfa Exx Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Alfa Exx Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1997-05-27. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Partille där företaget finns i jobbar för att företag som Alfa Exx Aktiebolag ska trivas.

Alfa Exx Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Partille så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet samt utveckling, tillverkning och försäljning inom informationsteknologi, företrädesvis telekommunikation och miljöanalys, företrädesvis föroreningskontroll och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Alfa Exx Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Alfa Exx Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Partille.

Vill man komma i kontakt med Alfa Exx Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-987440.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Alfa Exx Aktiebolag är Vilhelmsson, Kenneth Jan-Åke som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Vilhelmsson, Karin Anna Kristina som är född 1959 och har titeln Suppleant, Strand, Jan Olof som är född 1963 och har titeln Revisor, Hurtigs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Alfa Exx Aktiebolag har 556541-0395 som sitt organisationsnummer.