Värmekällan i Göteborg AB

Västra Götalands län

Information

I Partille finns det ett Aktiebolag som heter Värmekällan i Göteborg AB. Det finns flera företag som liknar Värmekällan i Göteborg AB i Västra Götalands län. Partille är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Värmekällan i Göteborg AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1997-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1996-03-04 så har Värmekällan i Göteborg AB varit registrerat och sedan 1997-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Värmekällan i Göteborg AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Partille.

Vill man komma i kontakt med Värmekällan i Göteborg AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Industriv. 55, 433 61, Sävedalen. Vi ni istället prata med Värmekällan i Göteborg AB så kan ni göra det på 031-3369050.

Bolagets verksamhet består av konsultationer, projektledning, försäljning, installation och service av energiprodukter för uppvärmningssystem såsom värmepumpar och solfångare samt el- och VVS-material för konsument och industri inom el- energi- och vitvarubranschen samt projektledningn och service av styr- och reglerteknik för industrimaskiner och konsument. Bolaget skall också idka export och import av energiprodukter såsom värmepumpar.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Kallies, Per-Ove som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Grönberg, Staffan som är född 1954 och har titeln Suppleant, Alm, Carl Fredric som är född 1965 och har titeln Revisor, Reply Redovisning & Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Värmekällan i Göteborg AB har 556530-1552 som sitt organisationsnummer.