Olof Zetterberg Invest AB

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Partille och Olof Zetterberg Invest AB är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Olof Zetterberg Invest AB är ett av dem. Statusen för Olof Zetterberg Invest AB är att Bolaget är aktivt.

Olof Zetterberg Invest AB är ett Aktiebolag och skapades 1995-07-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Partille där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Olof Zetterberg Invest AB ska trivas.

Olof Zetterberg Invest AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01. I Partille så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva förvaltning av värdepapper, och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Olof Zetterberg Invest AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1997-01-01.

Idag är Olof Zetterberg Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Partille.

Vill man komma i kontakt med Olof Zetterberg Invest AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-449340.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Olof Zetterberg Invest AB är Zetterberg, Sven-Olof som är född 1952 och har titeln VD, Zetterberg, Sven-Olof som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Sening, Gull-Britt Marlene som är född 1958 och har titeln Suppleant, Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Revisor, Kungälvsrevisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Olof Zetterberg Invest AB har 556522-0513 som sitt organisationsnummer.