Oldana Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall idka trading verksamhet med livsmedel. Bolaget skall även idka konsult- och utbildningsverksamhet specialiserad på den Östeuropeiska marknaden och agnturverksamhet före- trädesvis inom mekanisk verkstadsindustri.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Oldana Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Partille så är Oldana Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Partille arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Partille och i Västra Götalands län. Redan 1993-10-13 så skapades Oldana Aktiebolag och verksamheten är har F-skattsedel Oldana Aktiebolag har haft det sedan 2007-03-15.

Oldana Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1994-01-01

556474-3176 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Partille.

Just nu är Oldana Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Oldana Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-266892 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Polasek, Martina -Suchanek, Oldrich -Suchankova Karlsson, Petra Maria -Suchankova, Anna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Oldana Aktiebolag är Polasek, Martina som är född och har titeln Extern firmatecknare,Bosatt i land utanför EES, Suchankova, Anna som är född 1946 och har titeln VD, Suchankova, Anna som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Suchanek, Oldrich som är född 1947 och har titeln Suppleant, Suchankova Karlsson, Petra Maria som är född 1979 och har titeln Suppleant, Heijel, Sten Erik som är född 1945 och har titeln RevisorAcrevi Revision KB som är född och har titeln Revisor, .