Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Partille och Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många bolag där och Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1991-10-30. Det finns flera olika bolag i Västra Götalands län som är ett stort län. Partille där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag ska trivas.

Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Partille så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsult- och entreprenadverksamhet inom bygg, mark och anläggning samt handel med fastigheter och värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Partille.

Vill man komma i kontakt med Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-266089.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag är Hasselberg, Jan Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Hasselberg, Ann-Britt Florenzia som är född 1943 och har titeln Suppleant, Annerbratt Andrén, Karin Gunilla som är född 1947 och har titeln Revisor, R A Bergström Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Jan Hasselberg Byggkonsult Aktiebolag har 556435-9239 som sitt organisationsnummer.