Tolico Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Partille finns det ett Aktiebolag som heter Tolico Aktiebolag. Det finns flera företag som liknar Tolico Aktiebolag i Västra Götalands län. Partille är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Tolico Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 1989-04-18 så har Tolico Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Tolico Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Partille.

Vill man komma i kontakt med Tolico Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Mimersv. 26, 433 61, Sävedalen. Vi ni istället prata med Tolico Aktiebolag så kan ni göra det på 031-267428.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom transportsektorn, befraktning av fartyg, handel med och uthyrning av båtar och utrustning för sådana, konsultverksamhet inom VVS-området, handel med och förvaltning av aktier och andra värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Lindgren, Tormod som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Margit Ingegerd som är född 1940 och har titeln Suppleant, Lundskog, Sven Oskar Staffan som är född 1953 och har titeln Revisor, Grundström, Claes Lennart som är född 1964 och har titeln Revisorssuppleant, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -Lindgren, Margit Ingegerd -Lindgren, Tormod .

Tolico Aktiebolag har 556357-1818 som sitt organisationsnummer.