J.C.L. Transport Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

556356-0712 är organisationsnummer för företaget J.C.L. Transport Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som J.C.L. Transport Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Partille som är den kommunen som J.C.L. Transport Aktiebolag finns i.

J.C.L. Transport Aktiebolag har varit registrerat sedan 1989-04-11 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för J.C.L. Transport Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1989-01-01.

J.C.L. Transport Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Partille som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för J.C.L. Transport Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med J.C.L. Transport Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 031-3364585 eller genom brev på följande adress:
Vändstensv. 19, 433 30, Partille

Bolaget skall bedriva transportverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med J.C.L. Transport Aktiebolag och det är Legneskog, Jan Evert som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Legneskog, Lena Susanne som är född 1973 och har titeln Suppleant, Elmgren-Warberg, Stefan Olof C som är född 1972 och har titeln Revisor, Lindebergs Grant Thornton AB som är född och har titeln Revisor,