Hermansson Natursten AB

Västra Götalands län

Information

Hermansson Natursten AB är ett företag som finns i Partille. I Hermansson Natursten AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Olausson, Göran Michael som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jönsson, Kjell Erik som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiberg, Görel Ann-Charlotte som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Öst, Bo Helge Eugén som är född 1958 och har titeln Revisor, Kungälvsrevisionsbyrå som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Hermansson Natursten AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Hermansson Natursten AB på telefon 031-440790.

Bolaget skall bedriva handel och entreprenadverksamhet med natursten samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Hermansson Natursten AB av bolagstypen Aktiebolag.

Hermansson Natursten AB är ett av många företag som finns i Västra Götalands län och Partille arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Hermansson Natursten AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Hermansson Natursten AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Hermansson Natursten AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Hermansson Natursten AB har 556280-2289 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västra Götalands län.