Partille Måleri Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

I Västra Götalands län så finns Partille Måleri Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Partille här finns det många olika Aktiebolag. Partille Måleri Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västra Götalands län. Partille jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västra Götalands län gör att bolag trivs där.

Partille Måleri Aktiebolag är momsregistrerat sedan1979-01-01 och har organisationsnummer 556200-5982.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 031-447030 alternativt besöka eller skicka post till Partille Måleri Aktiebolag på följande adress Ögärdesv. 12, 433 30, Partille.

Partille Måleri Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Partille Måleri Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , Lidö, Henrik som är född 1973 och har titeln Suppleant , , ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva målerirörelse ävensom entreprenadrörelse inom byggnadsbranschen samt äga och förvalta värdepapper och fast egendom och därmed förenlig verksamhet.