Dräger SAFETY Sverige AB

Västra Götalands län

Information

Dräger SAFETY Sverige AB är ett av många verksamheter som finns i Partille. Det är nämligen den kommunen som Dräger SAFETY Sverige AB finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Dräger SAFETY Sverige AB är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Dräger SAFETY Sverige AB som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1975-06-09. Men sedan 1975-01-01 så har Dräger SAFETY Sverige AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Ögärdesv. 19 A, 433 30, Partille. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Dräger SAFETY Sverige AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-3409090.

Partille arbetar för att verksamheter som Dräger SAFETY Sverige AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Dräger SAFETY Sverige AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västra Götalands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av produkter tillverkade av Drägergruppen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Dräger SAFETY Sverige AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Firman tecknas i förening av -Johansson, Agneta Maria -Nilsson, Lars-Göran Rikard Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Dräger SAFETY Sverige AB och det är följande personer, Johansson, Agneta Maria som är född 1944 och har titeln Extern firmatecknare, Nilsson, Lars-Göran Rikard som är född 1968 och har titeln Extern firmatecknare, Wittich, Marko Hagen som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Wittich, Marko Hagen som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Görss, Karl-Heinz som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Flebbe, Andrea som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES.Carlsson, Per Anders som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Dräger SAFETY Sverige AB är 556189-8908.