Berg Trading Group Aktiebolag

Västra Götalands län

Information

Bolaget skall utföra installationer och service av kyl- och frysanläggningar, luftkonditionering inom land och marina sektorer, driva detaljhandel inom sport och fritidssektorn, fritidsbåtar och därtill hörande utrustning, presentartiklar, bijouterier, accessoarer och herr- och damkonfektion samt bedriva marknadsföring och konsultverksamhet inom byggnad och ventilation, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Berg Trading Group Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Partille så är Berg Trading Group Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Partille arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Partille och i Västra Götalands län. Redan 1965-09-06 så skapades Berg Trading Group Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Berg Trading Group Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Berg Trading Group Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-10-09

556099-5648 är organisationsnummret för bolaget som finns i Partille.

Just nu är Berg Trading Group Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Berg Trading Group Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 031-447650 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Berg Trading Group Aktiebolag är Berg, Anders Alexander som är född 1930 och har titeln Ordinarie ledamot, Berg, Tuula Anneli som är född 1943 och har titeln Suppleant, Jacobsson, Per-Acke som är född 1954 och har titeln Revisor, Acke Jacobsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .