DIN LACK & PLÅT

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Partille och DIN LACK & PLÅT är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och DIN LACK & PLÅT är ett av dem. Statusen för DIN LACK & PLÅT är att Bolaget är aktivt.

DIN LACK & PLÅT är ett Enskild firma och skapades 1982-06-04. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Partille där företaget finns i jobbar för att företag som DIN LACK & PLÅT ska trivas.

DIN LACK & PLÅT är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09. I Partille så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Reparation av bilkarosser, lackering och polering, svetsning av konstruktioner och smide samt import och försäljning av bilar och reservdelar

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att DIN LACK & PLÅT är momsregistrerat och det har de varit sedan 2000-10-09.

Idag är DIN LACK & PLÅT och det finns flera företag som är det idag i Partille.

Vill man komma i kontakt med DIN LACK & PLÅT så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-446698.

.

De som är på något sätt har med DIN LACK & PLÅT är PAPP, ISTVAN JANOS som är född 1946 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

DIN LACK & PLÅT har 461216-XXXX som sitt organisationsnummer.