Magnus Kellström Consulting

Västra Götalands län

Information

Magnus Kellström Consulting hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Partille som är den kommunen där Magnus Kellström Consulting finns. I Partille så finns det många olika Enskild firma och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Enskild firma. Magnus Kellström Consulting tillhör bolagstypen Enskild firma och företaget har F-skatt vilket Magnus Kellström Consulting har haft sedan 2005-05-12. Magnus Kellström Consulting har funnits sedan och 2005-05-12 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Magnus Kellström Consulting så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-444732.

Partille arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Magnus Kellström Consulting har idag 410828-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Magnus Kellström Consulting

Konsultverksamhet för maskinindustrin. Teknisk dataprogrammering. Undervisning. Dokumentation.

I Magnus Kellström Consulting så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Kellström, Erik Magnus som är född 1941 och har titeln Innehavare av enskild firma, .