LUNDGRENS AGENTUR

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Partille och LUNDGRENS AGENTUR är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många företag där och LUNDGRENS AGENTUR är ett av dem. Statusen för LUNDGRENS AGENTUR är att Bolaget är aktivt.

LUNDGRENS AGENTUR är ett Enskild firma och skapades 1974-07-01. Det finns flera olika företag i Västra Götalands län som är ett stort län. Partille där företaget finns i jobbar för att företag som LUNDGRENS AGENTUR ska trivas.

LUNDGRENS AGENTUR är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Partille så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Import av solglasögon

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LUNDGRENS AGENTUR är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är LUNDGRENS AGENTUR och det finns flera företag som är det idag i Partille.

Vill man komma i kontakt med LUNDGRENS AGENTUR så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0302-14533.

.

De som är på något sätt har med LUNDGRENS AGENTUR är Lundgren, Ann som är född 1936 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

LUNDGRENS AGENTUR har 360413-XXXX som sitt organisationsnummer.