Yintor Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

969718-9901 är organisationsnummer för företaget Yintor Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Yintor Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Partille som är den kommunen som Yintor Handelsbolag finns i.

Yintor Handelsbolag har varit registrerat sedan 2006-05-15 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Yintor Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2006-06-03.

Yintor Handelsbolag är och det finns flera bolag i Partille som också är .

Firmatecknare för Yintor Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen gemensamt samt av Torgny Bengt Ringmark ensam.

Vill ni komma i kontakt med Yintor Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-150170 eller genom brev på följande adress:
Ranängsg. 15, 416 64, Göteborg

Bolaget bedriver verksamhet inom café, catering och take away.

Det finns olika personer som har en koppling med Yintor Handelsbolag och det är Ringmark, Bengt Torgny som är född 1950 och har titeln Bolagsman, Ringmark, Ying som är född 1963 och har titeln Bolagsman,