HUSQBEN i Jonsered Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

I Partille finns det ett Kommanditbolag som heter HUSQBEN i Jonsered Kommanditbolag. Det finns flera företag som liknar HUSQBEN i Jonsered Kommanditbolag i Västra Götalands län. Partille är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

HUSQBEN i Jonsered Kommanditbolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2003-02-20 och det finns flera bolag som är det i Västra Götalands län.

Sedan 2003-02-06 så har HUSQBEN i Jonsered Kommanditbolag varit registrerat och sedan 2003-02-20 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är HUSQBEN i Jonsered Kommanditbolag och det finns fler företag som är det i Partille.

Vill man komma i kontakt med HUSQBEN i Jonsered Kommanditbolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med HUSQBEN i Jonsered Kommanditbolag så kan ni göra det på .

Fastighetsutveckling, Projektering. Byggsamordning, Fastighetsförvaltning. Kreativ inspiration och handel med konst, hem och trädgårds- produkter. Idé och projektutveckling inom bygg, hem och trädgård. Drivbänk för nytänkande, från finansieringslösning och utformning av bostäder, samt andra byggnader, till eftermiddagsfikat i den designande trädgårdssoffan.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Widerstedts Fastigheter Holding AB som är född och har titeln Komplementär, Qvarnström Widerstedt, C J Joachim som är född 1967 och har titeln Kommanditdelägare, Qvarnström Widerstedt, C J Joachim som är född 1967 och har titeln Prokurist, Qvarnström, Gloria Irma som är född 1963 och har titeln Prokurist, .

Firman tecknas av komplementären. .

HUSQBEN i Jonsered Kommanditbolag har 969691-4481 som sitt organisationsnummer.