Gartena Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Gartena Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Partille som är den kommunen där Gartena Handelsbolag finns. I Partille så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Gartena Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och företaget har F-skatt vilket Gartena Handelsbolag har haft sedan 2003-02-27. Gartena Handelsbolag har funnits sedan och 2003-02-27 så registrerades företaget för moms.

Vill ni skicka post till Gartena Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Holkedalsv. 3, 433 32, Partille men känner ni att ni istället vill försöka nå företaget genom telefon så kan ni nå dem på 031-441518.

Partille arbetar för att företag ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler företag.

Gartena Handelsbolag har idag 969680-3197 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för Gartena Handelsbolag

Handel med konstruktion, installation och underhåll inom byggmekanisk samt eldfast bransch.

I Gartena Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gärtner, Per-Olof Richard som är född 1970 och har titeln Bolagsman, Gärtner, Sven-Bertil Arthur som är född 1976 och har titeln Bolagsman, .