Alpha Interactive Design Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Alpha Interactive Design Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Partille som är den kommunen där Alpha Interactive Design Handelsbolag finns. I Partille så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Alpha Interactive Design Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. Alpha Interactive Design Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Alpha Interactive Design Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Haga Kyrkog. 20C, 411 23, Göteborg men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-448639.

Partille arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Alpha Interactive Design Handelsbolag har idag 969670-6408 som sitt organisationummer.

Firman tecknas ensam av -Särefjord, Daniel Mats är den som för stunden ansvarar för Alpha Interactive Design Handelsbolag

Webdesign, multimediapresentationer, mjukvaruprogrammering, databaskonstruering och hantering, nätverksutbyggnad och administrering, konsulttjänster, småspelutveckling, Php3-, asp-programmering.

I Alpha Interactive Design Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Särefjord, Anette Helene som är född 1955 och har titeln Bolagsman, Särefjord, Daniel Mats som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .