Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag

Västra Götalands län

Information

969653-9924 är organisationsnummer för företaget Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Partille som är den kommunen som Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag finns i.

Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2003-12-16 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1998-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Partille som också är .

Firmatecknare för Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 031-233001 eller genom brev på följande adress:
Skolängen 2, 433 60, Sävedalen

Bolaget skall bedriva gatukök grill, kioskverksamhet samt idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Backaplans Kebab- och Grillhouse Kommanditbolag och det är Yüksel, Yusuf som är född 1974 och har titeln Komplementär, Yüksel, Elizabet som är född 1976 och har titeln Kommanditdelägare,