Stall Borganäs Handelsbolag

Västra Götalands län

Information

Stall Borganäs Handelsbolag hittar ni ett Västra Götalands län som inte är som andra län. I Västra Götalands län hittar ni Partille som är den kommunen där Stall Borganäs Handelsbolag finns. I Partille så finns det många olika Handelsbolag och i Västra Götalands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Stall Borganäs Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket Stall Borganäs Handelsbolag har haft sedan 2007-05-03. Stall Borganäs Handelsbolag har funnits sedan och 1999-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Stall Borganäs Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Björndammsterrassen 138, 433 42, Partille men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 031-262625.

Partille arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västra Götalands län för att locka till sig fler verksamheter.

Stall Borganäs Handelsbolag har idag 969644-9603 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av Gert Lundqvist och Siv Lundqvist var för sig. är den som för stunden ansvarar för Stall Borganäs Handelsbolag

Ägande och handel med travhästar. Teknisk konsultation inom mekanisk industri såsom konstruktion och projektledning.

I Stall Borganäs Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Lundqvist, Gert Sigfrid som är född 1945 och har titeln Bolagsman, Lundqvist, Siv Ingrid som är född 1946 och har titeln Bolagsman, Lundqvist, Tomas som är född 1972 och har titeln Bolagsman, .