WeTech

Västra Götalands län

Information

891003-XXXX är organisationsnummer för verksamheten WeTech. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som WeTech är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Partille som är den kommunen som WeTech finns i.

WeTech har varit registrerat sedan 2009-02-25 och det finns flera verksamheter i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2009-02-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för WeTech så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2009-03-05.

WeTech är och det finns flera verksamheter i Partille som också är .

Firmatecknare för WeTech är följande:

Vill ni komma i kontakt med WeTech så kan ni göra det på telefon genom 070-9666983 eller genom brev på följande adress:

Konsultverksamhet - tillverka webbaserade hemsidor till företag och privatpersoner. Installation av el, tele och datornätverk. Försäljning av telefoni-, teve- och datormateriel. Specialiserad postorderhandel av plast- och teknikprodukter.

Det finns olika personer som har en koppling med WeTech och det är Munteanu, Wille Alexander Nestor som är född 1989 och har titeln Innehavare av enskild firma,