Bostadsföreningen Brattås äng u.p.a.

Västra Götalands län

Information

Att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att efter för- värv av fastigheterna tomten nr 12 i kvarteret stensprängaren, sävedalen, tomten nr 1 i kvarteret vitmåran, sävedalen, samt tomten nr 5 i kvarteret åkervindan, sävedalen, därstädes uppföra bostadsfastigheter för att bereda medlemmarna bostäder.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bostadsföreningen Brattås äng u.p.a. vars bolagstyp är Bostadsförening.

I Partille så är Bostadsföreningen Brattås äng u.p.a. ett av många bolag vars bolagstyp är Bostadsförening och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Partille arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Partille och i Västra Götalands län. Redan 1949-04-09 så skapades Bostadsföreningen Brattås äng u.p.a. och bolaget är har ej F-skattsedel.

757200-2736 är organisationsnummret för bolaget som finns i Partille.

Just nu är Bostadsföreningen Brattås äng u.p.a. och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Bostadsföreningen Brattås äng u.p.a. så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas förutom av styrelsen av Sunefalk, Helge Lennart och Sunefalk, Ingrid Birgitta var för sig.

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bostadsföreningen Brattås äng u.p.a. är Sunefalk, Helge Lennart som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Sunefalk, Ingrid Birgitta som är född och har titeln Ordinarie ledamot, Sunefalk, Susanne Therése som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, .