Adix Management

Västra Götalands län

Information

Tjänsteföretag specialiserat inom styrning och hantering av IT. Förmedlar kunskap, kompetens och erfarenhet genom utbildning, seminarier och åtaganden hos våra kunder. Fungerar som stöd, bollplank och rådgivare. Använder väl beprövade arbetssätt och metoder vilket tillsammans med hög kompetens och lång erfarenhet ger en hög kvalitet på våra åtaganden.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Adix Management vars bolagstyp är Enskild firma.

I Partille så är Adix Management ett av många bolag vars bolagstyp är Enskild firma och tittar vi till hela Västra Götalands län så finns det ännu fler.

Partille arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Partille och i Västra Götalands län. Redan 2007-02-09 så skapades Adix Management och bolaget är har F-skattsedel Adix Management har haft det sedan 2007-02-22.

Adix Management är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2007-02-22

730213-XXXX är organisationsnummret för bolaget som finns i Partille.

Just nu är Adix Management och det finns många bolag som är i Västra Götalands län

Vill ni komma i kontakt med Adix Management så går det att nå dem via telefon på 031-987000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Följande personer är på något sätt aktiva inom Adix Management är Frode, Henrik Mattias som är född 1973 och har titeln Innehavare av enskild firma, .