föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening

Västra Götalands län

Information

föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening är ett av många företag som finns i Partille. Det är nämligen den kommunen som föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening finns i och den tillhör även Västra Götalands län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening som idag finns i Västra Götalands län har varit registrerat sedan 1990-10-05.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Jonseredsv. 1, 433 75, Jonsered. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 031-7957660.

Partille arbetar för att företag som föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening. Det finns flera företag i Västra Götalands län.

Föreningen har till ändamål att främja medlemmarnas ekonomiska intressen genom att driva en föräldrakooperativ förskola för medlemmarnas barn.

Firmatecknare för föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Pettersson, Johanna Charlotta -Viding, Lena Susanne.

Det finns idag lite personer som är kopplade till föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening och det är följande personer, Gustavsson, Jennie Charlotta som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lignerkrona, Boel Annika som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Johanna Charlotta som är född 1976 och har titeln Ordinarie ledamot, Viding, Lena Susanne som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Zacharoff, Åsa Maria som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,

Organisationsnummer för föräldrakooperativet Simsalabim i Jonsered, ekonomisk förening är 716444-7497.