SALONG ANNA

Västra Götalands län

Information

681127-XXXX är organisationsnummer för företaget SALONG ANNA. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SALONG ANNA är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Partille som är den kommunen som SALONG ANNA finns i.

SALONG ANNA har varit registrerat sedan 1989-03-14 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1989-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för SALONG ANNA så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

SALONG ANNA är och det finns flera bolag i Partille som också är .

Firmatecknare för SALONG ANNA är följande:

Vill ni komma i kontakt med SALONG ANNA så kan ni göra det på telefon genom 0302-13757 eller genom brev på följande adress:

Frisör, försäljning av shampo, balsam, spray och hårvårdsprodukter

Det finns olika personer som har en koppling med SALONG ANNA och det är Krantz, Anna Catarina Elisabeth som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma,