Nordic Maintenance & Engineering

Västra Götalands län

Information

Enskild firma finns det flera av i Partille och Nordic Maintenance & Engineering är ett av dem. Västra Götalands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Nordic Maintenance & Engineering är ett av dem. Statusen för Nordic Maintenance & Engineering är att Bolaget är aktivt.

Nordic Maintenance & Engineering är ett Enskild firma och skapades 2008-05-20. Det finns flera olika verksamheter i Västra Götalands län som är ett stort län. Partille där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Nordic Maintenance & Engineering ska trivas.

Nordic Maintenance & Engineering är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25. I Partille så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Tillhandahålla tjänster och rådgivning inom maskin och marin teknisk sektor.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Nordic Maintenance & Engineering är momsregistrerat och det har de varit sedan 2007-10-25.

Idag är Nordic Maintenance & Engineering och det finns flera verksamheter som är det idag i Partille.

Vill man komma i kontakt med Nordic Maintenance & Engineering så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 031-448132.

.

De som är på något sätt har med Nordic Maintenance & Engineering är Beckmann, Kai-Uwe som är född 1968 och har titeln Innehavare av enskild firma, .

Nordic Maintenance & Engineering har 681104-XXXX som sitt organisationsnummer.