Nicklassons Städservice

Västra Götalands län

Information

610314-XXXX är organisationsnummer för företaget Nicklassons Städservice. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nicklassons Städservice är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Partille som är den kommunen som Nicklassons Städservice finns i.

Nicklassons Städservice har varit registrerat sedan 1997-02-20 och det finns flera företag i Västra Götalands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1997-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nicklassons Städservice så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1997-01-01.

Nicklassons Städservice är och det finns flera bolag i Partille som också är .

Firmatecknare för Nicklassons Städservice är följande:

Vill ni komma i kontakt med Nicklassons Städservice så kan ni göra det på telefon genom 031-3363588 eller genom brev på följande adress:

Fastighets- och lokalvård.

Det finns olika personer som har en koppling med Nicklassons Städservice och det är Nicklasson, Åke Tommy som är född 1961 och har titeln Innehavare av enskild firma,